Menu

Nyheder Værker til salg Udstillinger Nyhedsmail Links Bag facaden Forlag5000


Hans Christian Rylander in memoriam

Selfies

Store skulpturer

Små skulpturer

Café Biografens Kunstsalon


Om mig selv


Maleri: Anne Gyrite Schütt

Bag galleriet står jeg, Peter Thomsen, der med mere en halvtreds års erfaring med at se på kunst i de sidste ti år har kunnet leve af min kunstinteresse. Det giver mig en helt unik basis for at selektere og udse den kunst der holder rent kvalitetsmæssigt. Jeg vil ikke kalde mig smagsdommer, men betegnelsen kvalitetsdommer står jeg gerne inde for. Hos mig er det passionen, dialogen med kunsten, kunstnerne selv og de kunstinteresserede, der driver værket og gør min hverdag eventyrlig.

"Ved køb i Galleri5000 oplever man først og fremmest en meget engageret og kunstelskende gallerist - der er meget vidende om "sine" kunstnere og værker. Ud over den professionelle del er det flot at opleve , at Peters mission er at få matchet det rette kunstværk med den rette køber - og ikke primært blot at sælge et værk". Lisbeth Sommer, Søborg

Jeg bruger megen tid på jævnlige besøg hos galleriets faste kunstnere - en nødvendighed for at kunne formidle og sikre en optimal dialog med potentielle købere.

"Galleri5000 er et galleri som både forstår kunstens væsen og formidlingens kunst". Steffan Herrik, kunstner

Min kunstinteresse startede længe før begrebet om "de mange intelligenser", og vigtigheden af at få dem til at spille sammen, blev moderne. Det fremgår også tydeligt af nogle af værkerne i den permanente udstilling. Men det glæder mig at mixet af "det æstetiske" og "det intellektuelle" efterhånden er blevet helt normal.

"Han er den gallerist jeg har arbejdet sammen med som er bedst til at leve sig ind i værkerne, og jeg lytter til hans råd. Jeg tror der ligesom jeg, er mange kunstnere som vælger Peter Thomsen som gallerist, fordi de ved at Galleri5000 står for kvalitet og integritet". Indigo Richards, kunstner

Jeg har valgt at vise kunsten frem i mit hjem. Dels synes jeg at det giver et bedre grundlag for at forestille sig kunsten derhjemme, men også - lidt egoistisk - for ikke at skulle sidde og vente på at kunderne dukker op i forretningen, som i et galleri med faste åbningstider. Så hellere blive inspireret af kunstnerbesøg og besøg i ude i hjemmene og på kontorerne. Jeg når aldrig at kede mig. I stille perioder hjælper jeg f.eks. kunstnere med produktion af bogværker og/eller web-sider. Min baggrund med over halvtreds år i reklamebranchen fornægter sig ikke.

Kunstens rolle er at skabe øjeblikke i menneskers liv, som får dem til at se verden på nye måder. Og det vil jeg gerne være en del af. Jeg bruger gerne mine kræfter på at formidle den gode kunst.

Bedste hilsner, Peter

Kontakt

Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent efter aftale.

Netop nu

Der er nu 2692 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 762
Grafik, tegning mv. 1048
Fotografi mv. 402
Skulptur mv. 405
Bøger mv. 49
Andet 26

Seneste nyheder

Pop-up udstilling i Kolding den 24. og 25. marts Endelig!

Nye værker til salg

Nyeste kunstværker her på hjemmesiden - klik på billederne for yderligere information.

Susanne Beck
Parafrase, rosa, rosa - Else Alfelt

Susanne Beck
Parafrase, hvid - Else Alfelt

Anne Tholstrup
-

Anne Tholstrup
-

Anne Tholstrup
-

Peter Thomsen
Galleri5000 | Filosofgangen 3,1 | 5000 Odense C
Mobil: 2423 7357
Galleri5000
Filosofgangen 3,1 | 5000 Odense C
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk