Kulinariske aftenarrangementer
I forbindelse med udstillingen 'Bordets Glæder' arrangeres en række kulinariske aftenarrangementer i samarbejde med eksterne aktører.
Foreløbig er følgende arrangementer fastlagte:
Fredag d. 4. juni kl. 19-21Benny Doré fra Doré Delicato stiller op med 8 forskellige vine fra Toscana. Benny er både berejst og berygtet udi italienske vine.
Vi kommer til at smage hvide, røde og rosévine fra området, krydret med en række små anekdoter fra de forskellige vinhuse.
Se smageprogrammet her:
+ www.doredelicato.dkPris pr. person: kr. 225,-
Max. 10 personer.
Tilmelding til
pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 2423 7357
Udsolgt! Mandag d. 7. juni kl. 19-21Dansk-franske Caroline fra Nørregade disker op med små lette retter, der har hovedfokus på øjeblikkets friske fynske råvarer:
- Grøn salat med røget strudsekød og dukkah
- Gedefrikadeller med peberrodscreme
- Sommerhummus med rygeost, radiser og sprøde rugbrødsskiver
- Oste fra danske micromejerier. Rabarberkompot med lime og peber
- Hjemmebagt brød af mel fra ØkoMølleriet
- Fynsk humle fra Stensbogård
Pris pr. person: kr. 220,-
Max. 20 personer
Tilmelding til
pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 2423 7357
Se mere:
+ www.caroline-online.dk Onsdag d. 9. juni kl. 19-21Restaurant Oluf Bagers Gaard i Nørregade stiller op med madkunst, der matcher kunsten på væggene. Der bydes på følgende menu:
- Østers m/blomst
- Fjordrejer m/flyvefiskerogn og rørt safranmayo
- Bøgerøget laks og berberiand på bøgestamme
- Tun m/hvid wasabicreme og wakamitang
- Marineret krondyrfilet på skovbund
- Jordbær med 'vagtelæg'
Hvidvin:
100% Xavier Vignon Blanc, Rhône, Frankrig
Rødvin:
Cederberg Cellars, Cederberger Blender, Sydafrika
Alle retter serveres som tapas fra buffet.
Pris pr. person: Kr. 399,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin.
Max. 20 personer.
Tilmelding til
pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 66127172
Se mere:
+ www.olufbagersgaard.dk Fredag d. 11. juni kl. 19-21Ildsjælen Birgit Jensen fra Allégården på Nordfyn kommer for at fortælle om den gode fynske fjerkræavl og dyrevelfærd - og byder samtidig på smagsprøver af allerbedste kvalitet. Der gives mulighed for at smage på kylling, røget kylling, gås og kalkun.
Pris pr. person: Kr. 100,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin fra DoréDelicato.
Max. 20 personer.
Tilmelding til
pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 2423 7357
Se mere:
+ www.allegaardenskylling.dk+ www.doredelicato.dk Torsdag d. 24. juni kl. 19-21Møder vi forfatter og tidligere olivenbonde Rie Boberg, som vil fortælle os om sin fascination af de smukke oliventræer og deres frugter - og ikke mindst om processen med fremstilling af olivenolie. Vi får et indblik i livets gang i olivenlunden og vi bliver indviet i de mange forskellige sorter, samt de talrige metoder til udvinding af olien.
Det hele anskueliggøres naturligvis med en række forskellige smagsprøver.
Pris pr. person: Kr. 100,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin fra DoréDelicato.
Max. 20 personer.
Tilmelding til
pt@galleri5000.dk - eller tlf. 2423 7357
Se mere:
+ www.rieboberg.itVelkommen til nogle hyggelige stunder blandt kunst og madkunst.