Aktuel/planlagte udstillinger
Udskriv denne side
Foråret 2018

Januar/februar

Soloudstilling med billedkunstner Lise Kryger Simonsen fra Odense, der viser spritnye malerier og gouacher præget af et meget stilrent og ofte monocromt udtryk. De nye værker fra Lises hånd og hjerte er skabt siden GalleriWeekenden på Brandts 13 i august/17, hvor galleriet første gang præsenterede Lises talent. Lise har tidligere med succes udstillet i Galleri Nijenkamp, Odense.

Fernisering i galleriet lørdag d. 27. januar kl. 14-17.

Udstillingen varer frem til onsdag d. 28. februar - og kan ses i hele udstillingsperioden efter aftale på tlf.: 6612 7172

Marts/juni

Udstillingen er midlertidig nedtaget på grund af vandskade!

To af galleriets "gamle" kendinge - Torben Bohse og Steffan Herrik - har fundet sammen om den kommende udstilling "Hæderligt forsøg på dialog ", som omfatter maler, pasteller, tegninger, tryk og skulpturer af jern og bronze.

Se CV'er og af de to kunstnere her:

+ Torben Bohse
+ Steffan Herrik

Udstillingen ferniseres lørdag d. 3. marts kl. 14-17
og slutter d. 1. juli.


Værkerne kan beskues i hele udstllingsperioden
efter aftale på tlf.: 6612 7172.
Marts/aprilI påsken vil jeg være at finde på Dronninglund Slot i Vendsyssel, hvor jeg præsenterer en salgsudstilling, som er kurateret med værker af nogle af galleriets faste kunstnere. Dronninglund Slot er et besøg værd og den udstillede kunst er heller ikke at foragte.

Udstillingen varer fra torsdag d. 29. marts til og med mandag d. 2. april alle dage fra kl. 11-17 - eller efter aftale på tlf.: 2423 7357.

Entré kr. 40.Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2319 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 613
Grafik, tegning mv. 936
Fotografi mv. 408
Skulptur mv. 296
Bøger mv. 37
Andet 29

Seneste nyheder
+Anja Percival/nye tryk
+Intern fernisering på Ryslinge Højskole
+Vindere af maj måneds gavekort
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.