Aktuel/planlagte udstillinger
Udskriv denne side
Juni/juli

Galleriet holder i juni/juli måned åbent efter aftale med en præsentation af værker, der repræsenterer et bredt udsnit af galleriets faste kunstnere m.fl. her i blandt Jørgen Boberg, Torben Bohse, Ditte Ejlerskov, Dan Frøjlund, Jørgen Geisted, Henriette Hagelskjær, Lars Heiberg, Steffan Herrik, Jun-Ichi Inoue, Poul Janus Ipsen, Jesper Jensen, Anne Koldsø, Ejler Madsen, Henrik Martensen, Peter Martensen, Seppo Mattinen, Christina Mosegaard, Ulrik Møller, John Olsen, Hans Pauli Olsen, Celia Paul, Anja Percival, Helle Scheffmann, Bjørn Okholm Skaarup, Sys Svinding, Jens-Flemming Sørensen, Anne Tholstrup, Viktor IV m.fl.

Velkommen!


August

I weekenden d. 25. - 27. august udstiller galleriet et bredt udvalg af malerier, skulpturer og tryk på Brandts 13. Jernbanegade 13 i Odense. Det sker i samarbejde med Galleri Flintholm, Gallerie Rasmus og Galleri Weber.

Der er fri entré hele weekenden til Brandts 13 - både til galleriernes udstillinger, men også til Brandts udstilling "Landskabet" med Ulrik Møller på 1. sal.

Åbningstider:

Fredag: kl. 10 - 19 (Officiel åbning v/ direktør Mads Damsbo)
Lørdag: kl. 10 - 17
Søndag: kl. 10 - 17Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2372 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 656
Grafik, tegning mv. 956
Fotografi mv. 408
Skulptur mv. 284
Bøger mv. 38
Andet 30

Seneste nyheder
+Nye værker af Anja Percival og Henrik Martensen
+Nytilkomne
+Galleriweekend
Galleriet
Galleriet er indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, hvoraf en del samtidig er beboelse. Det er derfor en noget anderledes - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig" - oplevelse at gå på udstilling hos os end på et traditionelt galleri. Vi har hverken de sædvanlige hvide vægge eller det ensartede, hvide lys. Og du kan godt komme ud for, at der sidder én og skriver intenst på sin computer, at telefonen ringer eller at et par stykker holder et lille møde ved spisebordet. Men det skal du ikke lade dig genere af - for du generer ikke os!

Vores stamgæster bemærker ofte, hvordan hele lejligheden skifter karakter hver gang vi har en ny udstilling. For de fleste af kunstnerne er det også en forfriskende oplevelse at se deres ting udstillet i en lidt utraditionel kontekst - selv om nogle af de mere verdensvante jo kender konceptet fra det store udland.

Vi arrangerer nye udstillinger ca. hver tredje måned. Og som du kan se af udstillingslisten er de meget forskellige - både hvad angår værkernes udtryksform og prisleje.

Klik på "Nyhedsbrev" i hovedmenuen, hvis du gerne vil have invitation til vores ferniseringer og i øvrigt informeres om, hvad der sker i galleriet.

Efter ferniseringen kan du besøge udstillingerne efter aftale. Ring til os, så finder vi et tidspunkt.