Kulinariske aftenarrangementer
Udskriv denne side
I forbindelse med udstillingen 'Bordets Glæder' arrangeres en række kulinariske aftenarrangementer i samarbejde med eksterne aktører.

Foreløbig er følgende arrangementer fastlagte:

Fredag d. 4. juni kl. 19-21

Benny Doré fra Doré Delicato stiller op med 8 forskellige vine fra Toscana. Benny er både berejst og berygtet udi italienske vine.

Vi kommer til at smage hvide, røde og rosévine fra området, krydret med en række små anekdoter fra de forskellige vinhuse.

Se smageprogrammet her:

+ www.doredelicato.dk

Pris pr. person: kr. 225,-

Max. 10 personer.

Tilmelding til pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 6612 7172

Udsolgt!

Mandag d. 7. juni kl. 19-21

Dansk-franske Caroline fra Nørregade disker op med små lette retter, der har hovedfokus på øjeblikkets friske fynske råvarer:
  • Grøn salat med røget strudsekød og dukkah
  • Gedefrikadeller med peberrodscreme
  • Sommerhummus med rygeost, radiser og sprøde rugbrødsskiver
  • Oste fra danske micromejerier. Rabarberkompot med lime og peber
  • Hjemmebagt brød af mel fra ØkoMølleriet
  • Fynsk humle fra Stensbogård
Pris pr. person: kr. 220,-

Max. 20 personer

Tilmelding til pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 6612 7172

Se mere:

+ www.caroline-online.dk

Onsdag d. 9. juni kl. 19-21

Restaurant Oluf Bagers Gaard i Nørregade stiller op med madkunst, der matcher kunsten på væggene. Der bydes på følgende menu:
  • Østers m/blomst
  • Fjordrejer m/flyvefiskerogn og rørt safranmayo
  • Bøgerøget laks og berberiand på bøgestamme
  • Tun m/hvid wasabicreme og wakamitang
  • Marineret krondyrfilet på skovbund
  • Jordbær med 'vagtelæg'
Hvidvin:

100% Xavier Vignon Blanc, Rhône, Frankrig

Rødvin:

Cederberg Cellars, Cederberger Blender, Sydafrika

Alle retter serveres som tapas fra buffet.

Pris pr. person: Kr. 399,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin.

Max. 20 personer.

Tilmelding til pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 66127172

Se mere:

+ www.olufbagersgaard.dk

Fredag d. 11. juni kl. 19-21

Ildsjælen Birgit Jensen fra Allégården på Nordfyn kommer for at fortælle om den gode fynske fjerkræavl og dyrevelfærd - og byder samtidig på smagsprøver af allerbedste kvalitet. Der gives mulighed for at smage på kylling, røget kylling, gås og kalkun.

Pris pr. person: Kr. 100,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin fra DoréDelicato.

Max. 20 personer.

Tilmelding til pt@galleri5000.dk - eller tlf.: 6612 7172

Se mere:

+ www.allegaardenskylling.dk
+ www.doredelicato.dk

Torsdag d. 24. juni kl. 19-21

Møder vi forfatter og tidligere olivenbonde Rie Boberg, som vil fortælle os om sin fascination af de smukke oliventræer og deres frugter - og ikke mindst om processen med fremstilling af olivenolie. Vi får et indblik i livets gang i olivenlunden og vi bliver indviet i de mange forskellige sorter, samt de talrige metoder til udvinding af olien.

Det hele anskueliggøres naturligvis med en række forskellige smagsprøver.

Pris pr. person: Kr. 100,- incl. 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin fra DoréDelicato.

Max. 20 personer.

Tilmelding til pt@galleri5000.dk - eller tlf. 6612 7172

Se mere:

+ www.rieboberg.it

Velkommen til nogle hyggelige stunder blandt kunst og madkunst.



Nyhedsarkiv



Kontakt
Peter Thomsen
Galleri5000
Filosofgangen 3,1
5000 Odense C
Tlf.: 6612 7172
Mobil: 2423 7357
Mail: info@galleri5000.dk

Åbent alle ugens dage - hele døgnet - efter aftale.

Netop nu
Der er nu 2327 kunstværker til salg her på hjemmesiden:

Maleri mv. 618
Grafik, tegning mv. 951
Fotografi mv. 408
Skulptur mv. 282
Bøger mv. 38
Andet 30

Seneste nyheder
+Invitation til årets lysfest
+Vindere af oktober måneds gavekort
Nye værker til salg
Nyeste kunstværker her på hjemmesiden - klik på billederne for yderligere information.

Jes Fomsgaard
-

Hans Christian Rylander
Fjernt fra det brugbares orden

Viktor IV
And a Leaf Falls


Viktor IV
-


Viktor IV
Less real